Afleverings-forreting

Jeg sætter en ære i at være blandt de bedste i landet til at rådgive jer ved afleveringsforretningen.

Min erfaring med nye projektlejligheder og typehuse er desværre at de aldrig er som forventet. Jeg sætter en ære i at give jer den kvalitet i er blevet lovet, så det arbejder jeg dedikeret på.

Jeg går jeres nye projektlejlighed/hus yderst grundigt igennem.

I kan således slappe helt af på selve afleveringsforretningen, og overlade mig til at finde alle både synlige og skjulte fejl i jeres nye bolig.

Jeg har endnu ikke afholdt en afleveringsforretning, hvor jeg ikke  fandt under 20 fejl.

Jeg sikrer en god fejl og mangeludbedringen, ved for det meste at tilbageholde større beløb fra entreprenør.

Book mig til din afleveringsforretning

Telefon:  53 37 13 95

e-mail:  vidvinkel@me.com

Som både tømrer og bygningskonstruktør, går jeg jeres hus eller lejlighed yderst grundigt igennem. I kan således slappe helt af på selve afleveringsforretningen, og overlade os til at finde alle både synlige og skjulte fejl i jeres nye bolig. Vi har endnu ikke afholdt en afleveringsforretning, hvor vi ikke fandt under 20 fejl.
Som både tømrer og bygningskonstruktør, går jeg jeres nye projektlejlighed/hus yderst grundigt igennem. I kan således slappe helt af på selve afleveringsforretningen, og overlade mig til at finde alle både synlige og skjulte fejl i jeres nye bolig. Jeg har endnu ikke afholdt en afleveringsforretning, hvor jeg ikke  fandt under 20 fejl. Ring 53 37 13 95 eller send mail, hvis jeg skal hjælpe jer.