Dørkile

Der var engang en ung forfatter som elskede at rejse og bo hos andre familier. Han var en dygtig forfatter som havde umættelig meget på hjertet.

En dag sad han under et majestætisk egetræ i en kongelig slotshave og skrev: “Den lille pige med svovlstikkerne”. Forfatteren var H. C. Andersen og haven var Gråsten slotshave i Sønderjylland. Nu ville omstændighederne det at i slutningen af 1998 kom der et afsindigt stormvejr med lyn og torden. Et lyn slog ned i det berømte egetræ og brækkede et kæmpe stykke af træet.

Min far var på daværende tidspunkt kongelig slotsgartner og havde ansvaret for Gråsten slotshave. Hans gartnere/skovfolk skar træet til efter stormvejret og var så heldig og få et stykke egetræ fra det berømte træ.

Jeg fik stykket for ca. 5 år siden af min far. I 5 år har det stået og modnet til jeg vidste hvad jeg skulle bruge det til. Igen slog et lyn pludselig ned i mig. Den smukke stamme skulle blive til massive dørstoppere. Dørstopper, med eller uden barkkant af massiv egetræ med læder og linolie.

H. C. Andersen “Limited Edition” dørstopperen kan købes for 599,00kr – begrænset parti. 

For bestilling send SMS til 53371395