Køb hus

Huskøbet er det dyreste køb vi foretager os, men ofte det vi bruger mindst tid på! Det vil jeg gerne lave om på, og tilbyder en grundig køberådgivning. Jeg tager mig god tid, og vi taler ALT igennem.

Jeg foretager en grundig byggeteknisk gennemgang, som ofte finder flere fejl og mangler end hvad tilstandsrapporten har med. Vi går i dybden med alle konstruktioner og i får løbende svar på de mange spørgsmål der måtte melde sig. Vi gennemgår både tilstandsrapport, energimærke og el-rapporten sammen på matriklen.

Vi kommer naturligvis også ind på den forebyggende vedligeholdelse, hvor meget koster det og kan vi sætte det i system? Der kan være mange ting galt med et hus, og når i først har købt og overtaget, så er det jeres ansvar at passe og pleje huset, og det er fuldstændig ligesom kærlighed “Hvis i ikke passer på det, går det i stykker”.

Jeg gennemgår hele ejendommen og kan yderligere svare på spørgsmål om til- og ombygninger. Hvad er mest rentabelt, kan det betale sig? Hvad koster de forskellige renoveringer og energimæssige tiltag?

Når vi er færdige efter 2-3 timer har i det nødvendige grundlag i skal træffe jeres beslutning, selve huskøbet, udfra. Jeg fortæller om husets generelle stand, og særligt i forhold til andre huse af samme alder og byggestil.

Pris: 3995,00 kr. eks. moms og eks. kørsel (500,00 kr. eks. moms – per påbegyndt time)

 

Kontakt mig på 53 37 13 95 hvis jeg skal hjælpe jer

 

Tømrer Casper