Ny facade

En ny facadebeklædning af træ, hjælper ikke kun med at nedsætte varmeforbruget, det giver huset et løft i form af et helt nyt og ofte renere udtryk. For at sikre at jeres nye facade bliver som ønsket, arbejder jeg altid ud fra en klar plan.

“Som nyudlært svend i 1995 var jeg med til at beklæde Henning Larsens scenetårn i Albertslund, med smukke brædder af cedertræ”.

Køreplan for jeres nye facade:

1) – I henvender jer og vi planlægger første møde. På mødet gennemgår vi jeres ønsker og ideer. Undervejs drøfter vi bedste design og materialevalg – jeg skitserer de forskellige foreslag undervejs.

2) – Indenfor 2 uger sender jeg et uforpligtende tilbud på opgaven, samt tidsplan, med opstart og slutdato samt en materialeoversigt og en skitse af hvad der er aftalt. Der vil desuden være enkelte skitser af særlige detaljer, således at forventningsafstemningen er fyldestgørende.

3) – Jeg starter opgaven efter vores aftale og slutter opgaven efter vores aftale. Undervejs holder vi løbende og hver mandag morgen, eller anden dag som passer jer, hver uge, et lille byggemøde på 10-20 min. På mødet har i samlet jeres spørgsmål til bunke, og således får vi afklaret alle spørgsmål hver uge.

4) – Undervejs kan der opstå ændringer, ekstraopgaver som altid har indflydelse på det pågældende projekt. Vi sætter os ned og holder et ekstraordinært byggemøde, for at få overblik over de nye opgaver. Hvad koster de nye opgaver og ændringer og ikke mindst hvor lang tid tager de? Sammen laver vi et særligt dokument, hvorpå ændringerne og hermed de nye opgaver er noteret, sammen med tidsplan og økonomiske aspekter i forbindelse med ekstra opgaverne.

5) – Jeg melder byggeprojektet færdig og jeg fjerner alle materialer, affald og rydder naturligvis op så haven og grunden fremstår som da jeg opstartede projektet.

6) – Efter et 1 år kommer jeg forbi for at tjekke at alt er som planlagt. Hvordan går det med den løbende vedligeholdelse? Er der dukket nogle fejl eller mangler op? 

Jeg ser frem til at høre om jeres drøm af en ny facade

Tømrer Casper Kjerumgaard
Kontakt mig på 53 37 13 95
vidvinkel@me.com

 

Tømrer Casper