Skydedøre

Jeg har altid været vild med skydedøre fordi de på en eller anden magisk vis har langt mere karakter end en almindelig dør. Ofte giver de desuden forøget plads, kan skærme rod på din reol, klædeskab, køkkenskab eller garderobe fuld af kaos.

Jeg tegner, special designer og håndbygger alle former for indvendige og udvendige skydedøre, så de passer til lige præcis din stil og dit hjem. Alle skydedørene byder på masser af kant og karakter.

Skydedør

Jeg håndbygger selv alle skydedøre.
Fælles for skydedørene er at de alle kommer på forskellige mål. Alle døre kan desuden beklædes med gamle gulvbrædder, genbrugstræ, planker (eks. Douglas), hvidmalede gulvbrædder, gammelt drivtømrer, dåser, lamper, bilskærme, flyvinge, gamle trapeztagplader, kofangere eller hvad du har af helt specielle ønsker til dit hjem og din nye skydedør.

 

Inspirationen til skydedørene finder jeg overalt.
Overalt hvor jeg kommer finder jeg inspiration til nye skydedøre, nye typer, nye former for sammensætninger. Det er faktisk kun fantasien som sætter grænser for mulighederne med skydedøre. Du kan bruge dem overalt og de kan være lavet af stort set alt, fra nyt til gammelt genbrug.

Det kan også være smukke gamle og fantastiske døre, udvendige som indvendige, med småsprosset glas, fælles for dem alle er, de kommer med masser af år på bagen og har utrolig meget sjæl og karakter.

Din nye skydedør vil give boligen sin helt egen dør, som er unik, anderledes, majestætisk, rå, sej og vidunderlig. Du vil med garanti komme til at elske din nye skydedør.

Alle skydedøre ophænges i retro portruller, således at stil og design smelter sammen.

Fang mig på 53 37 13 95 eller e-mail vidvinkel@me.com for uforpligtende tilbud og priser.

skydedør Casper Kjerumgaard
Gamle hoveddøre eller fyldningsdøre udgør en smuk og æstetisk skydedør. Jeg leverer skydedøre i alle tænkelige former, farver, materialer og nuancer – ring gerne for uforpligtende tilbud på 53 37 13 95.

Skærmbillede 2017-09-13 13.25.23

Herunder god inspiration fra nettet.
Søg på:
– Old doors sliding door
– Old fashioned sliding doors
– Old sliding doors

Denne skydedør med stålramme håndbygger jeg på mit værksted, nord for København. Sort ramme med gamle gulvbrædder, som dog også kan være afhøvlede eller malede. Døren kan også laves med olieret birkefiner. Der er ca. 2-3 ugers leveringstid og priserne ligger mellem 9.995-18.795 kr. eks. moms. Dørene leveres med monterede portruller og skydeskinne, lige til at hænge op. Dørene skal afhentes på værkstedet i Ballerup. Ring for uforpligtende tilbud og eller spørgsmål 53 37 13 95
Denne skydedør med stålramme håndbygger jeg på mit værksted, nord for København. Sort ramme med gamle gulvbrædder, som dog også kan være afhøvlede eller malede. Døren kan også laves med olieret birkefiner. Der er ca. 2-3 ugers leveringstid og priserne ligger mellem 9.995-18.795 kr. eks. moms. Dørene leveres med monterede portruller og skydeskinne, lige til at hænge op. Dørene skal afhentes på værkstedet i Jonstrup. Ring for uforpligtende tilbud og eller spørgsmål 53 37 13 95.

Skydedør

 

Denne skydedør laver jeg på mit værksted på mål, så den passer perfekt til din dør. Døren leveres med påmonterede portruller samt skydeskinne lige til at hænge op. Ring for uforpligtende spørgsmål og priser på 53 37 13 95.
Denne skydedør laver jeg på mit værksted på mål, så den passer perfekt til din dør. Døren leveres med påmonterede portruller samt skydeskinne lige til at hænge op. Ring for uforpligtende spørgsmål og priser på 53 37 13 95.

 

Skydedøre

Skydedør Casper Kjerumgaard 53 37 13 95

 

Skydedør

 

Skydedør

 

 

Skydedør

 

 

 

Skydedør