Hemse og højsenge 

Snedkerbyggede højsenge udnytter rummet i højden

I mange boliger, og særligt i ældre lejligheder, er der højt til loftet og knap så bredt mellem væggene. Men alle de gode kubikmeter er sjældent særlig godt udnyttet. De kunder, jeg bygger hos, har ofte et ønske om mere plads fx til børnene, og det kan en højseng løse. Jeg bygger sengen af massivt fyrretræ på mål efter rummet, og det giver plads under højsengen til et gamerbord, en hule, en overnattende ven - eller hvad nu barnet ønsker.

Giv børnene deres eget værelse med indbygget højseng og hemmelige udkig fra vinduer under loftet.

Mine højsenge bygger jeg i massivt fyrretræ. De er bygget på mål efter værelset, så de passer perfekt.

Med en højsengen udnytter du rummet i højden og skaber mere plads, selv i et lille værelse.

Casper Kjerumgaard

“Vi fik super rådgivning og sparring, inden projektstart, og vi har haft stor glæde af, at Casper på en meget respektfuld måde udfordrede vores ønsker og planer - det betød at vi fik en ENDNU bedre løsning, end vi havde forventet.”

Frederiksberg

Casper Kjerumgaard

“Vi fik lavet en virkelig fin løsning med tre lyse og hyggelige børneværelser i vores gamle stue. Casper har været meget lydhør over for vores ideer og hele tiden kvalificeret dem yderligere på baggrund af sin store erfaring inden for faget. Casper er meget pålidelig og behagelig at samarbejde med, og melder en konkret plan ud, hvilket gør det nemmere at arrangere et familieliv midt i en ombygning! ”

Frederiksberg

Casper Kjerumgaard

“Det var en sand fornøjelse! Sandheden er, at Casper kom med løsninger, vi end ikke anede var mulige. Så vi taler design og fantastisk håndværk, som Casper bidrager med. Plus alt er genbrugsmaterialer. WE LIKE!”

Amager