Vinduesvægge af genbrugsvinduer

Flere rum og masser af dagslys på samme antal kvadratmeter 

Mange af mine kunder kontakter mig, fordi de er glade for deres bolig og dens beliggenhed, men de har fået behov for mere plads. Måske er børnene vokset og vil gerne have deres eget værelse, måske er der behov for et kontor eller et ekstra soveværelse.

En væg ef genbrugsvinduer emmer af historie, den er unik, den er bæredygtig og den giver masser af naturligt dagslys til dit nye rum.

Genbrugsvinduer med historie fra skønne, gamle bygninger i Danmark.

Skab et ekstra rum i rummet med masser af lys fra de historiske genbrugsvinduer.

Udnyt hjørner i boligen til et ekstra værelse – gerne med indbyggede møbler. 

Casper Kjerumgaard

“Vi fik super rådgivning og sparring, inden projektstart, og vi har haft stor glæde af, at Casper på en meget respektfuld måde udfordrede vores ønsker og planer - det betød at vi fik en ENDNU bedre løsning, end vi havde forventet.”

Frederiksberg

Casper Kjerumgaard

“Vi fik lavet en virkelig fin løsning med tre lyse og hyggelige børneværelser i vores gamle stue. Casper har været meget lydhør over for vores ideer og hele tiden kvalificeret dem yderligere på baggrund af sin store erfaring inden for faget. Casper er meget pålidelig og behagelig at samarbejde med, og melder en konkret plan ud, hvilket gør det nemmere at arrangere et familieliv midt i en ombygning! ”

Frederiksberg

Casper Kjerumgaard

“Det var en sand fornøjelse! Sandheden er, at Casper kom med løsninger, vi end ikke anede var mulige. Så vi taler design og fantastisk håndværk, som Casper bidrager med. Plus alt er genbrugsmaterialer. WE LIKE!”

Amager