Skydedøre af gamle døre

Skydedøre af genbrugsdøre på flotte, nye skinner

En skydedør er pladsbesparende, fordi den ikke åbner ud eller ind. Jeg bygger desuden mine skydedøre af gamle genbrugsdøre, enten gamle fyldningsdøre eller glaspartier, som jeg tilpasser. På den måde er mine skydedøre altid helt særlige og har masser af karakter. Jeg sætter altid mine skyde døre op med det smarte skinnesystem fra SVALK.

Døre bygget af gamle glaspartier for mere lys.  Her var der ikke plads til skydedøren, så vi valgte at bygge en traditionel dør.

Skab mere plads med en smuk skydedør, der blot glider til siden og ikke åbner ud i rummet.

Jeg bruger SVALKs smukke skinnesystem til mine skydedøre. Her er det en synlig retroskinne på portruller.

Casper Kjerumgaard

“Vi fik super rådgivning og sparring, inden projektstart, og vi har haft stor glæde af, at Casper på en meget respektfuld måde udfordrede vores ønsker og planer - det betød at vi fik en ENDNU bedre løsning, end vi havde forventet.”

Frederiksberg

Casper Kjerumgaard

“Vi fik lavet en virkelig fin løsning med tre lyse og hyggelige børneværelser i vores gamle stue. Casper har været meget lydhør over for vores ideer og hele tiden kvalificeret dem yderligere på baggrund af sin store erfaring inden for faget. Casper er meget pålidelig og behagelig at samarbejde med, og melder en konkret plan ud, hvilket gør det nemmere at arrangere et familieliv midt i en ombygning! ”

Frederiksberg

Casper Kjerumgaard

“Det var en sand fornøjelse! Sandheden er, at Casper kom med løsninger, vi end ikke anede var mulige. Så vi taler design og fantastisk håndværk, som Casper bidrager med. Plus alt er genbrugsmaterialer. WE LIKE!”

Amager