Foredrag | Håndværker foredrag 53 37 13 95

Skærmbillede 2017-06-01 10.26.19“Få succes som håndværker” er mit foredrag, som minder om en stærk peptalk. Foredraget har et overordnet mål. At gøre dig, som er selvstændig håndværker, knivskarp og mere robust i alle dine touchpoints som håndværker. Således at både kunder og vores nationale opfattelse af håndværkere, generelt ændres fra hvad jeg gerne vil væk fra. (Som i kan læse nederst).

Flere af mine foredrag og motiverende peptalks er at finde her

Det er de afgørende ting som selvstændig håndværker, jeg hjælper med at få styr på, og lidt til. Lige fra strategi, mision/vision, økonomi, forventningsafstemning, markedsføring, social media, fokus, lær at sige nej, hold fri og bliv bedre, overraskelser, godt og bæredygtigt håndværk og meget mere.

Lige om lidt afholder jeg foredraget sammen med Velux Danmark d. 22 juni på Sjælland.

Hvis du gerne vil booke dette foredrag, så send mig en mail vidvinkel@me.com eller ring på 53 37 13 95
Foredraget er skræddersyet til større danske virksomheder, trælaster og producenter m.m. som gerne vil give deres kunder nogle vigtige og langtidsholdbare værktøjer. NB – Foredraget kan skræddersys til “Få succes som selvstændig” hvis målgruppen ikke er håndværkere.

Jeg vil gerne væk fra!
Balancegangen mellem at tage alt ind som kommer og sige nej til enkelte opgaver er svær. Kalenderen skal helst være fuldstændig pakket. Nul huller. Nul tid til at reflektere. Nul tid til at tænke, udvikle, lære, gøre dig bedre, rydde op og få styr på alle hængepartierne.

Du stresser rundt fra aftale til aftale, nye tilbud, nye opgaver, nye kunder og så skal du lige have lavet dine opgaver færdig, og sende faktura, ordne billeder på hjemmesiden, regnskab, tage telefonen kl.22.37 fordi en kunde lige skulle have styr på om du kom imorgen. I seng klokken 00.21 og op kl. 6.00 under 6 timers søvn. Det kommer med garanti ikke til at holde i længden, og du klarer det måske også lige kun med hjælp fra nogle bajer eller 5 halve colaer og et par romkugler og en halv wienerbrøds trekant.

Har du først misset en aftale, går det allerede skævt. Og nej der er INGEN som får en solsort i øjenene. Du lugter af øl. Du ser sygt træt ud. Du er gnaven. Du er beskidt, dit tøj er grotesk snavset og du ligner noget der er løgn. Du kommer heller ikke anden gang når du har sagt du kommer og overholder altså slet ikke dine aftaler.

Du er grotesk dyr. Du er et svin. Du rydder ikke op. Du holder pauser hele tiden. Du taler i telefon hele tiden. Du er på de sociale medier hele tiden, og ja det kan dine kunder godt følge med i. Du siger til ALLE at du har styr på det hele, og dine kunder er sygt glade. MEN du er faktisk urimelig og din forretning går sansynligvis heller ikke skide godt. Og Kunderne tjaaaa de tænker blot at du er som alle andre håndværkere.

ALT ovenfor forventer dine kunder, det nemmeste i verden er at gøre lige det modsatte, og allerede her vil din forretning løbe i den rigtige retning.